Haemme tuotepäällikköä - hydrauliikkakomponentit ja pneumatiikkatuotteet

31.01.2017

Dunlop Hiflex Oy on hydrauliikka- ja teollisuusalan tuotteiden maahantuontia ja jakelua harjoittava yritys, jonka valikoimista löytyy monipuolisesti alan tuotteita maailman johtavilta valmistajilta. Lisäksi yrityksen keskitetty tuotanto Pirkkalassa valmistaa hydrauliikkaletku-, putki- ja kokometalliletkuasennelmia teollisuuden ja koneenrakennuksen vaativiin tarpeisiin. Tuotteiden jakelusta Suomessa ja Virossa vastaa Dunlop Hiflex Oy:n 17 omaa noutomyymälää yhdessä Dunlop Hiflex Partner -jälleenmyyjäverkoston kanssa. Yhtiön liikevaihto vuonna 2015 oli 25,3 milj. euroa. Dunlop Hiflex Oy on osa italialaista Alfagomma-konsernia, joka on maailman johtavia hydrauliikka- ja teollisuusletkujen sekä liitinten valmistaja ja jakelijoita.


Haemme Pirkkalan yksikköömme tuotepäällikköä vastaamaan kahdesta merkittävästä tuotealueestamme, hydrauliikkakomponenteista ja pneumatiikkatuotteista.


Tuotepäällikkönä vastaat kahdesta merkittävin kasvuodotuksin olevasta tuotealueestamme ja niitä koskevasta tuotetuesta omalle myynnillemme sekä asiakkaillemme. Olet hydrauliikka-/pneumatiikka-alan ammattilainen tai hyvää vauhtia kasvamassa sellaiseksi ja ennen kaikkea tunnet jo nyt hyvin hydrauliikkakomponentteja sekä pneumatiikka tuotteita. Varmistat, että tuotealueesi tuotteet vastaavat markkinoiden tarpeita nyt ja tulevaisuudessa. Vastuullasi on tuotealueesi kilpailukyvyn varmistaminen yhteistyössä oston, myynnin ja markkinoinnin kanssa. Työskentelet läheisessä yhteistyössä myyjiemme ja asiakkaidemme kanssa ottaen aktiivisesti osaa muun muassa asiakaskäynteihin.


Tehtäviisi kuuluu

-    tuotealueelle kuuluvien tuoteryhmien hallinnointi ja niiden kilpailukyvyn varmistaminen
-    avustaminen uusien toimittajien valinnassa ja nykyisten toimittajien suorituskyvyn arvioinnissa
-    markkinointimateriaalin tuottaminen yhdessä yrityksen markkinoinnin kanssa
-    päivittäinen yhteydenpito niin kotimaisiin kuin kansainvälisiin tuotealueesi toimittajiin
-    myyntikäynneille osallistuminen yhdessä myyjiemme kanssa
-    tarjouslaskenta tuotealueellesi kuuluvien tuotteiden osalta
-    tuotekoulutus myyjillemme ja asiakkaillemme
-    messuille ja tapahtumiin osallistuminen niin näytteilleasettajana kuin vierailijanakin.


Toivomme hakijoilta
-    teknistä koulutustaustaa, kaupallinen koulutus lasketaan eduksi
-    hydrauliikkakomponenttien (kuten pumput, moottorit, venttiilit, suodattimet) ja -järjestelmien tuntemusta
-    pneumatiikkatuotteiden (kuten putket, liittimet, sylinterit) ja järjestelmien tuntemusta
-    SAP -ohjelmiston käyttökokemusta, hyvää Excel-ohjelmiston hallintaa
-    sujuvaa englannin kielen suullista ja kirjallista taitoa
-    matkustusvalmiutta kotimaassa ja tarvittaessa myös ulkomailla
-    innostunutta, oma-aloitteista ja sosiaalista asennetta.


Tarjoamme haasteellisen ja monipuolisen tehtäväkokonaisuuden kansainvälisessä yritysympäristössä. Tukena tehtävässä on laaja joukko alan ammattilaisia konsernissamme. Toimenkuva edellyttää kykyä itsenäiseen työskentelyyn vastuullisessa tehtävässä, jossa tuotealueesi menestys on pitkälti riippuvainen omasta panostuksestasi.

Tiedustelut tehtävästä: Business Manager Ville Aaltonen puhelimitse perjantaina 10.2.2017 klo 13-15 puh. 0207 625607 tai sähköpostilla ville.aaltonen@dunlophiflex.fi.

Hakemukset palkkatoiveineen sähköpostilla 13.2.2017 mennessä osoitteeseen ville.aaltonen@dunlophiflex.fi. Merkitsethän viestin otsikoksi ”Hakemus – BA56 tuotepäällikkö”.